Eiland Radio

Eilandradio op zondagEilandradio A3Zondag 21 september vaart over het Merwedekanaal en het Amsterdam Rijnkanaal tijdens een LIVE Radio Performance. Je kunt zelf via 105.0 FM op je eigen radio of (android) telefoon mee luisteren en mee fietsen. Maar je kunt ook een mooie plek uitkiezen op een brug, langs de sluis, uit je raam hangen of op Strand Oog in Al op het terras zitten en wachten tot de boot voorbij komt.
Unieke eenmalige gebeurtenis! Tussen 14:00 en 16:30. Afvaart om 14:00 vanaf de Muntbrug tegenover de Rijksmunt aan het Merwedekanaal. Vaarrichting naar het Zuiden Jaarbeurs en Transwijk.
Dan wordt de punt gerond bij de sluis naar het Amsterdam Rijnkanaal en terug omhoog naar Oog in Al langs Westraven en Kanaleneiland. En via de sluis bij Kanaalzicht en de Cereolfabriek terug naar de Munt. Aankomst om 16:30.

Luister mee en ontdek de geluiden van het eiland op 105.0 FM tussen 14:00 en 16:30. Don’t like cute and adorable don’t have feelings don’t like point-and-click games don’t like puzzles enjoy the beauty while shaping your trees in this unique experience