Skaten voor 20sk8

skaten voor 20sk8Wil jij skaten voor het goede doel, nieuwe trucs leren, Zuid Afrikaanse rappers leren kennen en weten wat 20sk8 is? Kom dan vrijdag 1 augustus om half 3 naar het Cruijf Court aan de Peltlaan. Neem je eigen skateboard mee of kom kijken naar de demonstraties en het optreden van bFAKE, DJ DNA en EJ von Lyrik. Ook als je geen skateboard hebt wordt er gezorgd voor materiaal.

20sk8 is een groep skateboarders uit de Cape Flats in Zuid Afrika die jongeren uit die buurt een alternatief willen bieden voor criminaliteit en schooluitval door te leren skaten.

PinKi en daBruin zijn samen bFAKE en komen ook uit Zuid Afrika.  bFAKE tourt nu door Nederland met DJ DNA en EJ von Lyrik. daBruin is lid en mede-oprichter van 20sk8.

De Stem van West supports 20sk8 en wil samen met bFAKE zorgen dat de boodschap van 20sk8 de wereld over gaat. De organisatie van 20sk8 wil graag meer jongeren bereiken en heeft daar extra skateboards en materiaal voor nodig. Wil jij ook iets doen voor 20sk8? Kom dan naar het skate evenement en meld je aan.

Demonstraties en workshop 14:30 – 16:30
Live optredens bFAKE, DJ DNA en EJ von Lyrik 16:30 – 17:30

flying skateboyfoto met dank aan Nout Ketelaar